18 Disember 2011

Wallpaper Untuk Robin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Akhirnya siap jugak lukisan+wallpaper kartun untuk Robin.

Robin?Siapakah dia?

Robin pun tak kenal ke?Ok kalau korang tak kenal.Cuba korang klik ni [Link].Macam mana?Smart kan Robin.Hahaha XD

Ok jangan layan lawak bodoh tu.Jom kita tengok apa yang berjaya dilukis oleh Amin :D


Konsert Rock Robin bakal berlangsung pada 1 Januari 2012.Bolehla ye kita pergi konsert tu ramai x2.Harga tiket tidak perlu risau kerana ianya hanya RM1.00 je XD

Ok itu je yang mahu diceritakan.Apax2 kehuduhan.Beratus-ratus maaf dipinta pada tuan gambar ni*orang lain tak XP*

#Tengok pada gambar Facebook.Dia ni seorang rocket*kot*

Blog Robin[Link]


12 ulasan:

nurdani berkata...

comelnya! blog pun ohsem

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Nurdani:Blog sape?Blog Robin ke blog saya?hehehe

#Sorry..Baru perasan yang post kali ni sama macam blog Nurdani

hudahazwani berkata...

hahaha !
boley tahan lukisan tu. .
blog simple tapi ade daya tarikan tersembunyi :)

salam ziarah dan perkenalan. .
selamat berblogging ^_^

merahitujambu berkata...

best la robin kena di promosikan..huhuh

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Hudahhazwani:Hehehehe...Terima Kasih :D

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Merah:hehehe..ikut turn..lain masa nanti turn merah pulak XD

Robin berkata...

hehe.. tq tq... nnt nak wat satu yo.. tungguu...

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Robin:Waiting for it ^.^

shark berkata...

jeles btuil kalu org pandai melukis nie..
leh tulun lukis muka aku x
hehe

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Shark:Tak pandai lukis muka orang XD

ParkAir berkata...

Ilustrator ke ni, aku kurang sikit AI ni.

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@ParkAir:Yup..Aik..takkan kurang kot..tu lukis tu pakai pe?Photoshop?

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.