21 Disember 2011

Surat Rantai





Komen Di Facebook




#Sorry,Amin tak jumpa dah mana printscreen komen Ustaz Azhar Idrus pasal benda ni.Apapun terima kasih kepada mereka yang menjawab pertanyaan Amin di Facebook :)

16 ulasan:

Gadis mutiara_Solehah berkata...

em,setuju,paling x suka surat berantai ni=.='

fyza berkata...

mesej berantai pun bnyak sekarang kan

Anith Hanisah berkata...

eee..ade ckgu keri lah..huahua~~

keri ikhwan berkata...

haha.. adekah topeng tu dh terbukak? nnti try la cri pndngan drpd orng2 yg lebih arif, pastu msukkn skali..

syaiful berkata...

hahahahaha,lucu deh~~

ParkAir berkata...

Dulu2 nk untungkan kedai fotostat, skarang nk untungkan telco.

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Fyza:Yup..Hampir 99% percaya benda ni*agakx2 je...hak XD*

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Gadis:Yeahhh...Jangan sesekali mempercayainya..bohong blake benda sebegini....

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Keri:Maksud Keri nak suruh bandingkan kartun ni ngan muka ceq mar...fulamak....memang tak sama la..(tak pandai lukis kartun sebijik camorang)

#ya..topeng tu dah tercabut..tapi still tak dapat lihat wajah sebenarnya XD

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@ParkAir:Untungkan kedai fotostat tu zaman masa negara tak maju lagi..sekarang dah maju...internet lak jadi mangsa XD

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Syaiful:Terima kasih bro! :D

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Anith:Dalam komen FB je..hahaha XD

merahitujambu berkata...

nak rantai....**tetiba..=p

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Merah:Jangan sampai wa tumbuk macam Ceq Mar baru tau XD

keri ikhwan berkata...

amin: bkn nk suh bnding muka ceq mar...
tp cari pndapat/pndangan ustaz/ulamak pasal surat brantai ni... ntuk kefahaman yg lbih jelas. :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Keri:Ouh..Hehehehe...Blur sikit...hahaha XD

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.