23 Disember 2011

Doodle Untuk Ceq Mar,Hadi Marosadee,Keri Ikhwan&Merahitujambu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Wow..wow..Panjangnya tajuk hari ni..Muehehee :D 

Hari ni tiada komik sebab masih kekeringan idea untuk melukis komik.So,hari ni nak tunjuk hasil+beri doodle untuk 4 blogger terpilih yang kesemuanya datang dari group WLA.

So kepada 4 blogger yang terpilih tu.Sila ambik doodle masingx2.Jangan ambik orang lain punya pulak XD





Ok itu je yang nak ditulis di sini.Apa-apa kecacatan pada doodle ini amat-amat dikesali.

#Doodle untuk merahitujambu tu yang paling mencabar sebab first time buat doodle perempuan XD.Yang tidak dapat doodle lagi.Jangan bersedih,tunggu giliran korang pulak hari yang akan datang :D 
*macam la ada orang nak*


30 ulasan:

RayQuaz berkata...

yang keri ikhwan ko amek mane background tuh :P

SiBudakKurus berkata...

untunglah dapat doodle..sy xdpt ape2..sob3

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Rayquaz:Maaf,tersalah culik...kihkihkih

Original CikTeddy berkata...

omey nya do0dle..kite xde?hehe

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@SiBudak:Tunggu turn awak lak ye..hehee..tu pun kalau beruntung :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Original:Belum tiba masanya lagi..Sabar ^^

CCICute Design berkata...

mana cci punya....jap2..kenapakah mata mIJ tu lebey kurang sama ngan mata dolly ku.. :P

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@CCI:CCI punyaa lepas ni

#Hehe..ikut style mata je..Sorry :(

Yazid Torpedo berkata...

Wow! nice bro!

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Yazid:Thanks ^_^

Syarafi[skyforce331] berkata...

mane fi punyer ni :P...hhehhe..

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Syarafi:Tak sempat nak wat...mungkin lain kali kot..hehehe :D

QaRr JaliL berkata...

ehh..cantik nye ;)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@QaRr:Hehe..Thanks ^_^

MANZARINA berkata...

yop...cantik lak header flash tu.....

Hadi Marosadee 히스 berkata...

ekeke,,, haha,, maseh2 ..dia bg yg one piece lak,, wa minat sanji lorh .. kua3,, itz k .. =] maseh2 bnyk2

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Hadi:Taktahu la hang minat mana satu...So wat je la one piece.Asal siap..Motif utama :D

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Manzarina:Hehehe...Terima Kasih ^^

keri ikhwan berkata...

wah..semat giler.. cam artis plak dok bwah chya lmpu cmtu...

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Keri:Hehehe...Terima kasih...hohoho :D

Yazid Torpedo berkata...

Ape kate ko buat doodle utk aku? tgk cmne hasilnye.. ekeke :D

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Yazid:Hahaha,rasanya esok boleh kut buat..Insyaallah akan buat..Lain dari style sebegini..

Gadis mutiara_Solehah berkata...

nak jugak^^

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Gadis:Insyaallah kalau sempat..takleh janji maaa...hehehe :D

Pojiepooh Abdullah berkata...

comelnyaaa doodles diaaaa!
bestnya kalau ada orang buatkan :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Pojie:Tahun depan boleh buatkan..(tu pun kalau ada masa)nak?hahaha XD

merahitujambu berkata...

kenapa buat doodle x bg th..sedih..x th.nk amik.terima kasih dik

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Merah:Hahaha..Saya buat lama dah..Tagged kat WLA.Tak perasan la tu ;P

Sama2^

merahitujambu berkata...

dh amik letak dlm art trade..nnt rajin buat tuk amin eh

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Merah:Hehehe...Terima kasih :D

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.