26 Disember 2011

Doodle Untuk 2 Budak Bernama Arif

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hehehe..Terasa lama dah tak update kat blog ni kan(macam la korang baca) =_=

Disebabkan Amin merdeka selepas dapat siapkan design flash header+banner haritu.Rasa gembira la pulak.So,amin tawar la nak buat doodle untuk seorang je (banyak jugakla nak walaupun tau amin wat biasa2 je).

#Dan tetiba je ada budak nama Arif nak suruh buat jugak.Disebabkan terlalu kesian.Amin pun lukis untuk dia dengan semangat 20% .

Ouh ye lupa.Cakap2 ni mana hasilnya?Haha.Sabar dulu.

Kali ni Amin lukis doodle untuk dua budak bernama Arif(kebetulan la pulak).Hehehe...

Eh2..dah banyak dah cakap ni.Hahaha.Kat atas tadi tu intro je..hoho ^.^ .Tak sabar dah kan nak tengok?

Nah ni hasilnya yang dah siap ;)

AreRif

Arif Hakimi

Oh ye lupa.Kepada AreRif.Maafkan saya kerana terpaksa view source blog anda untuk dapatkan background tu.Hehehe :D ...Ermm..Arif Hakimi,sila bagi link blog anda di komen untuk diletakkan pada nama di pemilik doodle ni.Jangan SPAM :)

#Tempahan dah tutup.Nak buka sekolah dah :D

24 ulasan:

Hadi Marosadee 히스 berkata...

alahh,, baru jer nk tempah .. ekeke,, gurau jekk

keri ikhwan berkata...

terpacak tuu rmbut are rif

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Hadi:Caiitttt...Haritu dah bagi dah kan :P

Faqihah Husni berkata...

Ala nak juga. Tahun depan UPSR ni LOL

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Keri:Hahaah..Iktu pada gambar dia yang sebenar...hohohoh XD

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Faqihah:Hahaha...Sabar :D ..eh..darjah lima rupanya..hahaha XD

adam berkata...

scary :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Adam..Haiyaaa..Scary mana pulak?

Arif Hakimie berkata...

haha . maaf amin . wa udah lama x bkak blog . smpai password pun tak igt .

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Arif:Hahaha..takpe...

password pun tak ingat..parokx2....hahaha XD

Hadi Marosadee 히스 berkata...

haha,, kua3 ..gud luck la next year ..

merahitujambu berkata...

untung laa dpt doodle..=p

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Merah:Haiyaa...Dengan ayat tu la saya cair nak kasi awak doodle ;P

RayQuaz berkata...

haha , asal x sama dgn gmbar sbnar :P

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Rayquaz:Tak pandai maaa.. :P

Aku buat untuk lihat rambut je bagi sama...hahaha XD

yayath berkata...

comel:)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Yayath:Thanks you :D

Eja Razif berkata...

wow...bila nak ada doodle sendiri lak nih...kedai dah tutup!

CikAnyss' :O berkata...

saman lah anys jika benar anys crop, copy dolly cci :) i am standing here , akan membayar seberapa banyak yang diperlukan jika saya didapati bersalah :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Eja:Hahahaha....Kedai tutup..Macam mana tu...Tak faham...??

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@CikAnyss:Girl,Kalau nak kasi tau benda tu kat shout la.Kat sini tempat nak komen pasal doodle saya je.Terima kasih :)

BiQa HatmiN berkata...

amin..doodle akk bika yang baik hati ni tak nak buat ker..uhuk2 sedih ni..haha

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Biqa:Haiyaa...Taktahu la sempat ke tak nak buat...Saya mana reti sangat buat doodle perempuan ;P

Yazid Torpedo berkata...

gile kentang! =D

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.