17 Disember 2011

Flash Header,Bannner,Footer Rayquaz

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Perasan tak lama dah Amin tak update kat blog ni kan?.

Baru-baru ni dapat tempahan dari Are Rif utuk design 3 jenis flash.Terasa lega+gembira bila dapat siapkan 3 jenis flash:Header,Banner,Footer.Baru pertama kali dapat tempahan jenis footer.Agak mencabar la jugak.Hohoho ^.^

Ok.Tanpa membuang masa.Jom kita tengok 3 jenis flash yang sudah disiapkan :)

Header



Footer


Banner


Blog Are Rif [Link]

Dia ada ambik tempahan edit blog.Kalau korang nak tempah,boleh pergi blog dia :)

*Anda juga mahukan header/banner/footer seperti berikut?Jom tempah[Link]

12 ulasan:

RayQuaz berkata...

tengs. suke sngt :)

Hadi Marosadee 히스 berkata...

wuhuu,, comey2 .. ganaih2 ..

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Rayquaz:Hahaha..Sesama :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Hadi:Hehehe..Tengs..

Colattachocolates berkata...

cantiknyerr... ^_^ nak free bley.. :P

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Colattachocolates:Header dah cute pun nak lagi XP

Misya_mimie berkata...

smartt lahh !

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Misya:Hehe..Terima Kasih :D

FaiZaH Fyn berkata...

nak tempah jugak! :)

keri ikhwan berkata...

amin, wat la tutor lagu mana nk wat header gitu

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Faizah.Nanti cek shoutbox ye :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Keri:Haisshhh...Tak pandai wat tuto maaa..Akan dicuba :)

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.