23 November 2011

Vector Anis Diyana

Image Sebenar [Link]

Amin tahu ia tidak la cantik seperti vector yang korang buat.So jangan kutuk ye ;) Haha..

"Ustaz cakap,kita kena yakin dengan apa kita buat selagi tak menghina or mengaibkan sesuatu"

*Kata-kata Nur Daniani*

7 ulasan:

Azhafizah[フィザ] berkata...

dah ok da ni.lining die kot..sebab hidung tu tak nampak same..takpe2.pasni leh cube lagi..ni dah kire terbaek dah ni..tone warne cantik da!fiza pun budak baru belajar gak..lom try buat tanpa lining lagi..still memerlukan guide ^__^

merahitujambu berkata...

guna excel ke??

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Azhafizah:Hidung tu memang tau dah tak sama..BTW thanks atas kata-kata tu :D

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Merah:Guna Illustrator :)

keri ikhwan berkata...

kena teliti lg time wat lining tu,
sabar itu penting, takpe mula2 ambik masa yg lama pn takpe, bila da biasa nnti blehla wat laju2... (kata2 perangsang dn nasihat ntuk dri sndri)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Keri Ikhwan:Ouh...Ok...Ok... :)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Keri Ikhwan:Terima Kasih ye Keri Ikhwan :)

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.