24 November 2011

Design Kasut

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni ada lagi satu kerja men-design dari group WLA(WeLoveArts).Projek kali ini dianjurkan oleh Athirah Akmal Aznan dan Nur Daniani

Kali ni lebih menarik kerana projek kali ini diminta untuk men-design kasut yang disediakan yang dibiarkan kosong tanpa corak apa-apa.Bukan semua ahli wajib buat benda ni.Tetapi bagi ahli yang berminat je.Huhuhu :D
Ini la dia sepasang kasut yang tanpa corak dan warna yang dilukis oleh Athirah.

Nak tengok hasil kasut yang amin design?Leh tengok kat bawah ni.

Nak?Heee belilah sendiri :D

Memang terpesong jauh dah Amin sebab kasut sebenar memang sepatutnya kasut perempuan tetapi disebabkan kelekaan Amin yang terlalu berimaginasi sampai tidak sedar yang kasut perempuan telah berubah menjadi kasut lelaki...Fuhh..*Syok tak syok nak katanya :D*

Ok la itu sahaja yang nak diceritakan.Apapun kalau korang nak join jugak.Boleh join di sini [Link].Join dan nikmati keindahannya ^_^

12 ulasan:

merahitujambu berkata...

tunggu daku join....mlm ni operasi =p

erleena berkata...

haha sngguh berimaginasi , nice ape aha

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Merahitujambu:Cepatx2...Tak sabar nak tngok XD

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Erlena:Budak-budak,imaginasi lebih tinggi dari yang dewasa..hahahaha

Gadis Misteri berkata...

hoho.. pompuan pn leh pakai kasut camni laa..
nk join.. tp x de idea. huhu~~~

Syarafi[skyforce331] berkata...

waaaa..a.pergh..ni mesti peminat setia liverpool nie...haha

Azhafizah[フィザ] berkata...

kipas susah nak mati liberpool ni..ok,dah amek..maceh ye

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Gadis Misteri:Boleh ye..Hahahaha..Taktahu pulak >.<

Join la..Orang besar susah nak dapat idea XD

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Syarafi:Tak minat langsung la liverpool ni..Hahaha..Buat pun sebab ada trademark dengan kasut..wakakaka

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Azhafizah:Sesama..Time kasih juga kerana mengambil :)

Cik Cempaka berkata...

mak aiii, tengok jer kasut ni, terussss tak berani nak join..hukhuk

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Cik Cempaka:Asal pulak?Jangan la macam tu :3

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.