17 November 2011

Maggi





4 ulasan:

RayQuaz berkata...

ak x paham mnde motif -_-

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Rayquaz:Aku nak terangkan kat sini yang jangan terlalu ikut sangat kawan kalau sememangnya pendapat kita itu benar.Macam dalam kartun tu.Sanggup ikut kawan walaupun memang dia tahu yang maggi kat situ tak pernah membuatkan dia sakit perut.

^_^

Ms. Cherane Christopher berkata...

Haha ya ya! Sy pun selalu terikut kawan2. XD Especially when they use taktik kotor: muka kasihan/suara teresak-esak sebagai contoh. XD
p/s I like the little pink house di bawah tu. Comel XD

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Ms Cherane Christopher;Demi kawan,kita sanggup buat apa sahaja...errmmmm...

Rumah pink tu,amin pun tak ingat ambik kat mana...hahaha...

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.