08 November 2011

Download Adobe Illustrator CS5 Portable

Assalamualaikum.Hai,hari ni Amin nak share dengan korang software Adobe Illustrator CS5 Portable.

Apa kegunaan Adobe Illustrator ni?

Ok kegunaan dia ialah korang boleh men-design segala jenis design yang korang nak seperti wallpaper kat desktop.Korang juga boleh design kartun macam Sharkox.

Ok la malas cakap banyak-banyak.Meh Amin nak kasi link untuk korang download.Korang klik link kat bawah ni dan korang akan dibawa ke laman 4Shared.




Ok la.Lepas korang download software tersebut.Korang akan mendapat satu file yang berbentuk " .rar "

Ok.Lepas tu korang kena extract file tu untuk buat keluar file yang ada dalam tu.

Macam mana nak extract.Ok korang tengok kat sini [Link]

Lepas siap sahaja extract file.Korang akan dapat satu file yang terdapat dalam file .rar tadi.Ok korang open dan korang akan dapat nampak satu icon berbentuk illustrator.Double klik dan file akan terbuka macam Photoshop.

P/S:Portable lebih senang sedikit sebab korang tidak perlu susah-susah untuk install ke komputer korang.Extract dan terus boleh guna :D

Sumber:Wan Hazel

2 ulasan:

KimiChee berkata...

Thankyou! n_n Amin,yang Adobe Flash Portable punya ade tak?

btw,blog loading cpt dan cantk! ;)

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@KimiChee:Sama-sama,adobe flash portable takda pulak..hehe

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.