05 November 2011

Banner Faqihah Husni

Assalamualaikum.

Hai.Hari ni sudah tiba masanya untuk Amin merdeka.Nak tahu kenapa?Sebab Amin berjaya siapkan kesemua design flash yang diminta customer Amin.Tapi sememangnya banyak lagi design yang hendak disiapkan.Iaitu design contest Syah Zahari dan satu lagi Amin tak ingat.

Ok.Tak payah nak cerita pasal tu.Tak masuk periksa pun kan? :P

Design kali ni Amin bawakan dalam bentuk interactive dan animation.Nak tengok hasil kerja Amin?

Ni dia:-


Blog Faqihah [Link]

Terima kasih kerana menempah :)

Untuk menempah.Boleh ke sini [Link]

4 ulasan:

Aina Dracula berkata...

Suka gerakkan cursor kt banner tu sbb doodle tu akn ekot je mana cursor Aina pergi btw, Kihah order ni kt awk top up or bank in ?

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Aina,Ooo..Yang ni Faqihah punya free sebab dia mintak masa amin buat free syawal.Tapi sekarang takde dah

Tapi kalau Aina nak tempah..Boleh jer pakai topup kalau terdesak :D

Faqihah Husni berkata...

OMGGG! Ohseem Gila! Thanks sesangat, Amin. Huhu

Mohd Amin Aizuddin berkata...

@Faqihah:Sesama ^_^

 
Creative Commons License
Copyright © 2011 reserved to Amin Aizuddin.Design By Amin Aizuddin This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.